Difference: SearchDoesNotWork (1 vs. 5)

Revision 527 Mar 2005 - Main.TWikiContributor

Line: 1 to 1
Added:
>
>
META TOPICPARENT name="TWikiFAQ"
 

FAQ:

I've problems with the WebSearch. There is no Search Result on any inquiry. By clicking the Index topic it's the same problem.

Revision 427 Mar 2005 - Main.TWikiContributor

Line: 1 to 1
 

FAQ:

I've problems with the WebSearch. There is no Search Result on any inquiry. By clicking the Index topic it's the same problem.

Answer:

Changed:
<
<
That is an indication that TWiki can't find the egrep and fgrep commands on your system. Check the $egrepCmd and $fgrepCmd variables in twiki/lib/TWiki.cfg.
>
>
That is an indication that TWiki can't find the egrep and fgrep commands on your system. Check the {RCS}EgrepCmd} and {RCS}{FgrepCmd} settings in configure.
 Back to: TWikiFAQ
Deleted:
<
<
-- TWiki:Main.PeterThoeny - 26 Jan 2001
 
Added:
>
>
Related Topics: AdminDocumentationCategory

Revision 315 Aug 2004 - Main.PeterThoeny

Line: 1 to 1
 

FAQ:

I've problems with the WebSearch. There is no Search Result on any inquiry. By clicking the Index topic it's the same problem.

Line: 9 to 9
 Back to: TWikiFAQ
Changed:
<
<
-- PeterThoeny? - 26 Jan 2001
>
>
-- TWiki:Main.PeterThoeny - 26 Jan 2001

Revision 201 Sep 2001 - Main.PeterThoeny

Line: 1 to 1
Changed:
<
<
FAQ:
>
>

FAQ:

 I've problems with the WebSearch. There is no Search Result on any inquiry. By clicking the Index topic it's the same problem.
Changed:
<
<
Answer:
>
>

Answer:

 
Changed:
<
<
That is an indication that TWiki can't find the egrep and fgrep commands on your system. Check the $egrepCmd and $fgrepCmd variables in twiki/bin/wikicfg.pm.
>
>
That is an indication that TWiki can't find the egrep and fgrep commands on your system. Check the $egrepCmd and $fgrepCmd variables in twiki/lib/TWiki.cfg.
 
Changed:
<
<
See other TWikiFAQs.
>
>
Back to: TWikiFAQ
 -- PeterThoeny? - 26 Jan 2001

Revision 126 Jan 2001 - Main.PeterThoeny

Line: 1 to 1
Added:
>
>
FAQ:

I've problems with the WebSearch. There is no Search Result on any inquiry. By clicking the Index topic it's the same problem.

Answer:

That is an indication that TWiki can't find the egrep and fgrep commands on your system. Check the $egrepCmd and $fgrepCmd variables in twiki/bin/wikicfg.pm.

See other TWikiFAQs.

-- PeterThoeny? - 26 Jan 2001

 
This website uses only proprietary and third party technical cookies to ensure the correct operation of its web pages and to improve its services.
By continuing to navigate the website you consent to the use of cookies. To learn more, or deny your consent, consult the privacy policy
Copyright © by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.